Anna & Adrià

Una parella jove, riallera, natural i divertida.

Ja ens havíem conegut a la sessió de preboda, cosa que va ajudar molt a l’hora de confiar-me la seva naturalitat, tot i que en el el seu cas, no hauria sigut molt difícil, gràcies a les facilitats per poder fer les fotos amb total llibertat, mentre passejàvem, xerràvem i ens anàvem coneixent. 

El dia de la boda no va ser menys, aquí podeu veure 5 imatges d’aquell dia tan especial per ells dos, realitzades entre la cerimònia i el banquet.

Gràcies per aquell dia tant bonic i per deixar-me conèixer de prop les vostres families i amics! 

#NOFILTER

Júlia & Jaume

Compaginant elegància i diversió. 

No tots els dies anem de boda al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, però tampoc tenim uns nuvis tant elegants, senzills, espontànis i divertits. 

No ens va caldre més d’una xerrada d’un quart d’hora perquè jo fos el seu fotòfrag per el seu gran dia. També vam entregar un parell vídeos per recordar en forma de videoclip tot el seu gran dia, i en un format més llarg, per a poder escoltar les persones especials per a ells, que li dedicaven unes paraules en uns moments molt especials.

A les persones que no li agraden les fotos, també necessiten algú que els hi faci.

Gràcies per confiar en mi.

#NOFILTER

Olga & Bernard

Experiència, qualitat i diversió.

La Olga i el Bernard, andalusa i suís, conjunten tots els elements per reunir una magnífica relació amb la seva energia, vitalitat, sentit de l’humor i passió per la qualitat.

Transmeten molta elegància, i saber estar, però tenen sempre aquell punt extrovertit i inesperat, que fa que la marxa i la festa, sempre estiguin assegurades.

#NOFILTER

Sandra & Herbert

Passió, màgia i connexió. 

La Sandra i el Herbert, són una parella especial, que desprenen molta passió, en els seus petons i les seves abraçades, una màgia entre ells que semblen un de sol i que connecten amb la bona gent.

Transmeten molt bon rotllo a tothom, sempre bones paraules i un somriure a la cara. Les famílies i els amics, encantats amb el seu casament, i jo mateix molt feliç de la boda, del postboda i de conèixer dues magnífiques persones.

#NOFILTER

Scroll Up